TMap® Suite Test Master/Test Manager Examen

Behaal het EXIN-examen TMap® Suite Test Master/Test Manager!

TMap® Suite is de nieuwe standaard op het gebied van gestructureerd testen in zowel Agile- als meer traditionele ontwikkeltrajecten. Organisaties hechten daarom waarde aan het officiële EXIN-certificaat TMap® Suite Test Master/Test Manager. Met dit certificaat bewijst u namelijk dat u in staat bent het testproces te plannen, te managen en te evalueren volgens de Human Driven en resultaatgerichte aanpak van TMap® Suite.

Een individueel TMap® Suite Test Master/Test Manager examen kan op twee manieren afgenomen worden. EXIN Examroom of EXIN Anywhere. Bij de keuze voor EXIN Examroom kunt u op een tijdstip en EXIN locatie (plaatsen in heel Nederland) zoals vermeld op de website van EXIN het examen doen. EXIN Anywhere houdt in dat u op elk gewenst moment op een voor u geschikte locatie met een eigen computer met een internet- en webcamverbinding met geluid het examen kunt maken. De omgeving waar u het examen wilt doen moet aan bepaalde voorwaarden voldoen, zie https://www.exin.com/uploads/content/Terms_Conditions_of_EXIN_Anywhere_Exams_Online.pdf, artikel 9.2 voor details.

Wanneer u slaagt, ontvangt u het door EXIN uitgeven certificaat TMap® Suite Test Master/Test Manager in PDF formaat.

Goede voorbereiding: De opleiding TMap® Suite Test Master/Test Manager en examentraining

Als voorbereiding op het examen raden wij aan de training TMap® Suite Test Master/Test Manager  en/of de Examentraining TMap® Suite Test Master/Test Manager bij Sogeti te volgen. Beide opleiding en de examentraining zijn in combinatie met zelfstudie volledig afgestemd op het EXIN-examen TMap® Suite Test Master/Test Manager. Meer informatie over de opleiding en de examentraining, zoals data en locaties, kunt u vinden in de opleidingsagenda.

 

Doelgroep: Testcoördinatoren en Testmanagers
Duur: 1,5 uur
Data: U ontvangt van ons een examenvoucher waarmee u zelf datum en tijdstip kunt inplannen voor Examroom of Anywhere
Investering: Zie de Opleidingsagenda - Examen mogelijkheden

Direct inschrijven